www.himalayatravel.ro

M-am mutat pe www.himalayatravel.ro .

Aici veti gasi mai multe articole, inclusiv cele de pe acest blog, pareri personale, mai multe povesti . . .

vineri, 19 septembrie 2008

Zapadaaaaaa - iuhei


Aho, aho, copii si frati,
Stati putin si nu manati,
Pe schiuri nu va urcati...

A NINS!!! PULVEEER ! (de1cm)

Vroiam sa urcam la Omu din Predeal, sa ramanem in Padina si vedeam noi a 2a zi. Vremea vineri,19.09...ploaie zdravana, ceata, vant. Totusi ne trezim si plecam....FRIG , din ala de iarna, am pus caciula, mai sus de 1300m (de la Diham in sus) ploaia s-a transformat in lapovita si ninsoare. Am pus si manusile...mirosea a iarna:) La Malaesti totul era glazurat, stratul foarte mic, probabil se va topi foarte curand. De la Malaesti ne-am intors inapoi pe Tache Ionescu ... vant puternic, ceata si parca nu merita sa ne congelam in Padina o noapte. Asa ca...fiti pe faza ca se apropie iarna :)

duminică, 14 septembrie 2008

Piatra Craiului : La Table- Sirnea -Gura Raului

Se anunta vreme ploioasa pentru weekendul asta asa ca nu aveam sperante sa facem cine stie ce. Eu tot asteptam o zi buna sa plimb bicicleta pe traseul pe care Matei l-a laudat atata (Padina- Strunga- Bran), insa nici o sansa pentru weekdul asta.
Duminica, ma trezesc , ma uit pe fereastra....ceata,ploaie...parca asteptam asta ca mi-era un sooomn, ma trantesc in pat si ma trezeste telefonul pe la 11:30. Ma uit din nou pe fereastra...ceata,mai putina ploaie...asa ca ne deplasam rapid spre Gura Raului. Ne punem pe biciclete si ii dam incetisor spre La Table. Am avut ca preocupare principala sa-mi trag din cand in cand in sus nadragii, ca erau cu imprumut si mult prea mari pentru mine. Am ajuns la La Table si am fi vrut sa o luam spre Ciocanu, dar parca era cam tarziu ceasul, asa ca am luat-o spre Sirnea- Pestera- Magura. Fuse frumos...incercam data viitoare si prin Ciocanu :)